OP ZOEK NAAR PC REPARATIE AMSTERDAM?

Als u op zoek bent naar professionele PC reparatie in Amsterdam, kies dan voor MAXFIX voor betrouwbare computer reparatie Amsterdam. WIJ BIEDEN DE REPARATIES VOOR ALLE SOORTEN PC’S: DESKTOPS OF LAPTOPS – VAN ALLE MERKEN (APPLE, HP, LENOVO, SAMSUNG, DELL, ENZ.).

Omdat een goed werkende PC in deze tijd van groot belang is, werken wij snel en betrouwbaar om uw computerproblemen op te lossen. Onze gemiddelde PC reparatietijd is 1-3 dagen, afhankelijk van de diagnose.

Wij kunnen elk PC probleem oplossen: of het nu gaat om (af)gebroken onderdelen, moederbord reparaties, waterschade, data recovery, upgraden van de snelheid, het vastlopen van programma’s, opstartproblemen of iets anders… Wij helpen u graag en bieden een passende oplossing.
Als uw PC in de loop der tijd trager is geworden, kunnen wij deze ook weer heel veel sneller voor u maken.

PC Reparatie Amsterdam

Deskundig advies door jarenlange ervaring

Bij Maxfix PC Reparatie Amsterdam is uw computer in goede handen. Onze opgeleide reparateurs hebben ruime ervaring met het repareren en herstellen van verschillende computer-, pc- en laptopmerken, waaronder Apple, Lenovo, Dell en HP. Onze reparateurs hebben ervaring met het repareren van alles op gebied van computers; zoals ventilatoren, schermen, poorten, software, hardware, batterijen en veel meer. Na de diagnose van het probleem, bespreekt de reparateur met u het te doorlopen proces en houdt hij u op de hoogte van de voortgang van de reparatie van uw computer, pc of laptop in Amsterdam. Welk merk computer, pc of laptop u ook heeft – of welke reparatie het ook nodig heeft – u kunt er zeker van zijn dat de reparatie professioneel en snel wordt uitgevoerd.

Wij bieden een professionele, vriendelijke en eerlijke service. Daarnaast hebben we transparante tarieven. No cure, no pay! Wij bieden drie maanden garantie op alle door ons uitgevoerde pc reparaties.

Neem telefonisch contact met ons op via 020-2210481 of bezoek onze winkel aan de Sarphatistraat 498 in Amsterdam.

MAC REPARATIES EN PRIJZEN

WINDOWS PC REPARATIE PRIJZEN

REFURBISHED COMPUTERS TE KOPEN