iPhones

Showing all 3 results

Wilt u een Refurbished iPhone kopen? Kom dan langs bij MaxFix aan de Sarphatistraat 498, Amsterdam of bestel in onze webshop en wij sturen de iPhone zo spoedig mogelijk naar u op.

WAAROM EEN REFURBISHED IPHONE KOPEN?

Het antwoord is simpel: u kunt ontzettend veel geld besparen en toch een zeer moderne iPhone aanschaffen die ook nog eens jaren meegaat. Het is vergelijkbaar met het kopen van een nieuwe auto. Sommige mensen willen alleen een nieuwe auto, maar sommige mensen willen een goed werkend model hebben, zonder veel geld uit te geven.

MAXFIX ZET TOPKWALITEIT VOOR REFURBISHED IPHONES IN DE MARKT.

Online zijn er vele webshops te vinden die refurbished iPhones van slechte kwaliteit aanbieden. Vaak zijn deze afkomstig uit China. MaxFix koopt telefoons van bedrijven en klanten in Nederland. We testen elke telefoon zorgvuldig op al functionaliteiten zoals batterij, touchscreen, opladen, bellen, geluid, camera, enz. Als iets niet goed werkt, vervangen we het met originele onderdelen. Ons doel is om de telefoon weer 100% te laten functioneren. We vervangen alle batterijen die lager zijn dan 85% van de design-capaciteit om ervoor te zorgen dat deze net zo lang meegaat als een nieuwe. De Consumentenbond heeft een interessant artikel over Refurbished iPhones geschreven waarin u meer kunt lezen over de slechte praktijken die sommige refurbishing bedrijven aanbieden.

DE STAAT VAN OPGEKNAPTE IPHONES

Soms krijgen we gloednieuwe telefoons in seal en soms ontvangen we telefoon die lichtjes zijn gebruikt met gebruikssporen als kleine deukjes en krasjes. Daarom bieden we verschillende categorie├źn aan voor de staat van de refurbished iPhones. Uiteraard heeft elke categorie een andere prijsklasse.

WINKEL GARANTIE

In tegenstelling tot vele online winkels, bieden we in onze winkel 3 maanden garantie op bij ons gekochte refurbished iPhones. Mocht er iets niet werken, dan kunnen wij dit onder garantie snel voor u repareren. Snel en eenvoudig en zonder kleine lettertjes!