Computer Reparatie Amsterdam

BENT U OP ZOEK NAAR COMPUTER REPARATIE IN AMSTERDAM?

Is het scherm of toetsenbord van uw computer aan vervanging toe of is een reparatie noodzakelijk omdat uw computer in de loop der tijd veel langzamer is geworden? Dan bent u Maxfix – Computer Reparatie Amsterdam – aan het juiste adres. Vanuit onze winkel in Amsterdam verzorgen wij alle soorten computerreparaties voor alle bekende merken, zoals Apple, Samsung, Dell, HP, Lenovo.
Wanneer u een Macbook heeft, kunt u de reparatie prijslijst vinden door in het bovenstaande drop-down menu uw model te kiezen. De reparatietarieven voor laptops met Windows vindt u hier: Windows Laptop Prijslijst. Voor andere reparaties kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw computer reparatie. MaxFix maakt uw computer weer zo goed als nieuw.

Computer Reparatie Amsterdam

COMPUTER SNELHEID UPGRADEN

Een langzame computer kan als ontzettend vervelend worden ervaren. Pagina’s en bestanden die langdurig moeten laden voordat u ermee aan de slag kunt gaan, kan veel ergernis veroorzaken. Bij Maxfix kunnen we uw computer sneller maken en voelt het weer alsof u net een nieuwe computer hebt gekocht. We kunnen uw computer inspecteren op technische specificaties en u professioneel advies geven of het een goed idee is om geld te investeren om uw oude computer te upgraden en/of te repareren. Wij bieden een eerlijke en betrouwbare service. Als u beter een nieuwe computer kunt kopen, geven we dit natuurlijk ook aan. Als uw computer een goede processor heeft (zoals Intel i5 en hoger), maar een oude en trage harde schijf, dan zal het upgraden met SSD de prestaties van uw computer aanzienlijk verbeteren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SSD upgradeprijzen beginnen vanaf ongeveer €99. Koop geen nieuwe computer als u uw oude computer dezelfde snelheid kunt geven – voor veel minder geld!

ADRES – COMPUTER REPARATIE AMSTERDAM

Bezoek Maxfix aan de Sarphatistraat 498 in Amsterdam, centraal gelegen – vlakbij het Tropenmuseum en Artis. We zijn gemakkelijk te bereiken met tram 9, 10 en 14 (halte Alexanderplein).