Over

Welkom bij MaxFix. Een allesomvattende oplossing voor professionele reparaties van elektronische toestellen. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van smartphones, tablets en computers. We ondersteunen de meest gangbare merken, zoals Apple, Samsung, Sony, LG enzovoort.

MaxFix winkel

Onze herstellingswerkplaats is gunstig gelegen, dicht bij het stadscentrum van Amsterdam, in de Sarphatistraat nummer 498. U mag altijd even langskomen voor hulp met uw defecte toestel. We kunnen ook een herstelling uitvoeren terwijl u wacht. De meeste problemen met smartphones kunnen namelijk binnen een half uur hersteld worden. De reparatie van een tablet neemt daarentegen iets meer tijd in beslag, ongeveer een uur. Voor herstellingen van computers en laptops proberen we ook snel en efficiënt te werken, maar sommige meer gecompliceerde herstellingen kunnen 3 à 5 dagen duren.

Voor de meeste reparaties gebruiken we de originele reserveonderdelen. Indien het oorspronkelijke product niet meer verkrijgbaar is bij de leverancier zullen we de meest kwalitatieve vervangingsonderdelen gebruiken die de originele evenaren. We bieden een standaard garantieperiode van 3 maanden voor al onze herstellingen.