MACBOOK REPARATIE AMSTERDAM | MAXFIX 0202210481

MacBook reparatie Amsterdam nodig? Onze erkende specialisten helpen u graag met uw MacBook problemen. U kunt bij MaxFix o.a. terecht om het scherm, batterij of andere componenten van uw macbook te laten vervangen. Wij helpen u ook snel met bijvoorbeeld software en besturingssysteem problemen, waterschade, data recovery en anders. Bel ons direct om te vragen wat, hoeveel en hoelang uw MacBook Reparatie Amsterdam zou moeten zijn.

VOOR UW MACBOOK REPARATIE AMSTERDAM KIES MAXFIX.

Als uw MacBook traag laadt, niet meer goed werkt of zelf helemaal niet meer start, dan laat u het vakkundig repareren bij MaxFix. Onze erkende specialisten zorgen voor de een van de beste MacBook reparatie bedrijven in Amsterdam. En doen we dat tegen snelle reparatie tijden en scherpe tarieven. 

Macbook reparatie Amsterdam

MACBOOK REPARATIE WACHTIJD

De reparatietijd van MacBook hangt af van de complexiteit van de reparatie. Reparaties van basiscomponenten, zoals: scherm, batterij of toetsenbord, vervangen proberen we binnen 1-2 werkdagen te doen. We hebben een breed assortiment reserveonderdelen voor de meest gangbare MacBook-modellen op voorraad. Dit helpt de wachttijd voor reparatie te verminderen. Meer geavanceerde reparaties, zoals waterschade, data-recovery en moederbord reparaties, kunnen ongeveer een week in beslag nemen. We doen altijd ons best om zo snel en efficiënt mogelijk te werken. We werken zonder afspraken met de rij: “first come, first surfed”. Over het algemeen zijn onze reparatietijden sneller dan bij concurrentie.

Tip: Als je je macbook zo snel mogelijk terug wilt hebben, is het altijd beter om je macbook ‘s ochtends naar onze winkel te brengen voor reparatie. Tegen de avond wordt het meestal drukker met klanten en andere reparaties.

MACBOOK REPARATIE TARIEVEN

Wij bieden uw klanten de best mogelijke kwaliteit voor de beste prijs. Onze prijzen zijn over het algemeen goedkoper dan bij Apple en zelfs bij andere onafhankelijke reparatiebedrijven. Er zijn goedkopere bedrijven op de markt, maar ze bieden onderdelen en service van inferieure kwaliteit.

VETROUWEN

Een andere zeer belangrijke factor bij het overwegen naar welk reparatiebedrijf u uw computer moet brengen, is: VERTROUWEN. Wij zetten vriendelijke klantenservice, transparante informatie en eerlijke arbeidsethiek op de eerste plaats. Wij zijn een team van jonge professionals die hun professionele vaardigheden aanbieden in ruil voor een redelijk salaris. We beantwoorden graag al uw vragen en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt met onze service. MaxFix is een trots lid van ICT Waarborg. We volgen strikt de gedragscode van de reparatie-industrie.

GARANTIE

We geven drie maanden garantie op al onze MacBook reparaties en de onderdelen die we voor uw MacBook gebruiken.

ADRES

Kom dus gewoon eens langs op de Sarphatistraat 498, handig centraal gelegen vlakbij het Tropenmuseum en Artis. U kunt ons heel makkelijk met tram 9, 10 en 14 bereiken (halte Alexanderplein).