free hit counter

MaxFix Amsterdam

MaxFix Amsterdam

MaxFix AmsterdamMaxFix AmsterdamMaxFix AmsterdamMaxFix Amsterdam
 
 

Welkom bij MaxFix. Een allesomvattende oplossing voor professionele reparaties van elektronische toestellen. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van smartphones, tablets en computers. We ondersteunen de meest gangbare merken, zoals Apple, Samsung, Sony, LG enzovoort.

Onze herstellingswerkplaats is gunstig gelegen, dicht bij het stadscentrum van Amsterdam, in de Sarphatistraat nummer 498. U mag altijd even langskomen voor hulp met uw defecte toestel. We kunnen ook een herstelling uitvoeren terwijl u wacht. De meeste problemen met smartphones kunnen namelijk binnen een half uur hersteld worden. De reparatie van een tablet neemt daarentegen iets meer tijd in beslag, ongeveer een uur. Voor herstellingen van computers en laptops proberen we ook snel en efficiënt te werken, maar sommige meer gecompliceerde herstellingen kunnen 3 à 5 dagen duren.

Voor de meeste reparaties gebruiken we de originele reserveonderdelen. Indien het oorspronkelijke product niet meer verkrijgbaar is bij de leverancier zullen we de meest kwalitatieve vervangingsonderdelen gebruiken die de originele evenaren. We bieden een standaard garantieperiode van 3 maanden voor al onze herstellingen.

Ons doel is om uw defecte toestel een nieuw leven te schenken en het er weer net zo goed te laten uitzien en aanvoelen als toen het gloednieuw was. Een reparatie verbindt mensen. Een reparatie is beter dan recycleren. Een reparatie betekent onafhankelijkheid en bespaart geld en grondstoffen. Dit bevordert creativiteit, zorgt ervoor dat de mensen trots zijn op hun bezittingen en dat de consument zijn steentje bijdraagt.

Waarom kiezen voor MaxFix

Uiterst kwalitatieve onderdelen en reparaties
We bieden 3 maanden garantie op al onze reparaties omdat we alleen de bekwaamste technici tewerkstellen en de beste onderdelen gebruiken die op de markt beschikbaar zijn.

Competitieve prijzen
We verkiezen om eerlijk te handelen en bieden scherpe prijzen voor onze professionele reparaties.

Vriendelijke klantenservice
Ons doel is om een voortreffelijke klantervaring te bieden bij het herstellen van uw elektronisch toestel. We leveren een vriendelijke klantendienst, serveren drankjes en last but not least, we bieden een gezellige sfeer.

Bestek van de herstelling
We bieden een raming van de herstelkosten voor de aangifte bij uw verzekeringsmaatschappij, of u kunt eerst uw toestel laten herstellen en daarna de factuur sturen naar uw verzekering voor de vergoeding.

 Wij helpen u snel dus bel: 0619771609info@maxfix.nlSarphatistraat 498, Amsterdam