free hit counter

iPad reparatie Amsterdam

Op zoek naar iPad reparatie in Amsterdam? Wij zijn MaxFix, uw specialist in iPad reparatie Amsterdam. Na onze reparatie behoren al je iPad problemen tot het verleden. De specialisten van MaxFix kunnen vrijwel al uw iPad problemen verhelpen, dus u krijgt de iPad bijna als nieuw van ons terug. U kunt bij ons terecht voor onder meer schermreparatie (plaatsen van een nieuw touchscreen), herstellen van beschadigingen aan je iPad, vervangen van een defecte oplaadpoort, het installeren een nieuwe speaker, en het laten repareren of vervangen van de camera van uw iPad. We kunnen ook de gevolgen van waterschade aan uw iPad verhelpen.

Apple iPad reparatie 0202210481

Onze iPad reparatie in Amsterdam is er voor alle soorten iPads. We verzorgen dus iPad mini reparatie, maar ook reparatie van uw Air kunt u aan ons toevertrouwen. Tevens lossen we problemen op met uw "gewone" 2, 3 en 4 op.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Waarom iPad reparatie Amsterdam bij MaxFix?

Als uw iPad het niet meer goed doet, dan laat u het vakkundig repareren bij MaxFix. Onze erkende specialisten zorgen voor de beste iPad reparatie in Amsterdam. Dat doen we tegen zeer scherpe tarieven. En heeft u meerdere apparaten die u tegelijk door ons laat repareren? Dan krijgt u nog eens extra korting van ons! We geven drie maanden garantie op al onze iPad reparaties en de onderdelen die we voor uw Apple product gebruiken. Het wordt snel door de specialisten van MaxFix gerepareerd, ook zonder afspraak.

Kom dus gewoon eens langs op de Sarphatistraat 498, handig centraal gelegen vlakbij het Tropenmuseum. U kunt ons heel makkelijk met tram 9, 10 en 14 bereiken (halte Alexanderplein). Kom dus snel langs bij MaxFix voor iPad reparatie Amsterdam. U vindt onze winkel aan de Sarphatistraat 498, Amsterdam. Voor meer informatie of een afspraak belt u ons op: 0202210481 of mailt u naar: info@maxfix.nl

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.