free hit counter

Apple reparatie Amsterdam

Voor een professionele iPhone reparatie in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft bij ons geen afspraak te maken en wordt zo snel mogelijk geholpen. Ons gedreven team van specialisten zal er alles aan doen om uw iPhone op professionele wijze te repareren. Wacht niet langer: kom vandaag nog langs en profiteer van onze scherpe prijzen. iPhone reparatie Amsterdam? Maxfix is uw specialist.

Apple reparatie Amsterdam | T: 0202210481

In onze shop beschikken wij over tal van Apple onderdelen, zodat de iPhone reparatie in Amsterdam makkelijk en snel uitgevoerd kan worden. Het maakt daarbij niet uit of het om het vervangen van een scherm gaat of een technisch probleem, waardoor u uw Apple smartphone niet optimaal kunt gebruiken. Wij kunnen de meest uiteenlopende Apple reparatie uitvoeren, zodat u zo snel als het kan weer gebruik kunt maken van uw telefoon. Met grote regelmaat ontvangen wij in Amsterdam Apple reparatie vragen. Hierdoor hebben wij een grote kennis omtrent Apple producten opgebouwd.

iPhone reparatie Amsterdam voor hoogwaardige onderdelen en accessoires

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het laten uitvoeren van noodzakelijke reparaties, wij hebben ook diverse onderdelen en accessoires in voorraad. Van hoesjes tot batterijen en van kabels tot tempered glass, wij helpen u uw Apple iPhone te upgraden. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het plaatsen of vervangen van onderdelen en accessoires

Of het nu om een iPhone 4s gaat of een iPhone 6s Plus, wij hebben erkende specialisten in huis die tegen een scherpe prijs en bovenal vakkundig uw telefoon van Apple repareren. Kom gerust eens langs voor een iPhone reparatie in Amsterdam (Sarphatistraat 498, Amsterdam), wij werken zonder afspraak! Wij helpen u snel, dus bel: 0202210481, mail ons via: info@maxfix.nl voor vrijblijvend advies.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.