free hit counter

iMac

iMac reparatie Amsterdam 0202210481

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie met erkende specialisten in Amsterdam die uw iMac kunnen repareren? Wij zijn MaxFix, uw specialist in iMac reparatie Amsterdam. Wij helpen u bij al uw problemen met uw iMac. Onze team heeft een ruime ervaring in bijvoorbeeld het vervangen van uw iMac scherm of interne onderdelen. Ook op het gebied van software kunnen wij uw iMac van reparatie voorzien. MaxFix zorgt ervoor dat de prestaties van uw trage iMac weer beter en sneller worden. Bent u dus op zoek naar iMac reparatie in Amsterdam tegen een scherpe prijs? Neem contact met ons op!

Waarom MaxFix voor iMac reparatie Amsterdam?

Waarom MaxFix voor uw iMac reparatie? Ervaring: reparatie door erkende specialisten. Garantie: 3 maanden garantie op reparaties en vervangen onderdelen. Prijs: Scherpe tarieven voor alle iMac reparaties en korting bij multi reparaties. Snelheid: Snelle Reparatie. Geen afspraak nodig. Wij helpen u snel dus bel: 0202210481, mail: info@maxfix.nl, of kom langs: Sarphatistraat 498, Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

SSD upgrade

Is uw iMac traag? U kunt de prestaties van uw computer aanzienlijk verhogen met een SSD upgrade. Solid State Drive (SSD) is de vervanging voor uw oude, conventionele, Hard Disk Drive (HDD). SSD schrijf- en leessnelheden zijn vele malen hoger dan van een HDD. Het vraagt minder elektriciteit, genereert minder warmte en geluid en weegt minder. Voor al uw computer werkzaamheden is SSD op dit moment de beste upgrade die u uw iMac kunt geven. Het verminderd opstarttijden van uw OS (besturingssysteem). Het opstarten van programma's is vrijwel ogenblikkelijk, het kopiëren van bestanden en verwerken van gegevens word significant bevorderd. Over het algemeen word uw computer 3,5 keer sneller.

120GB Kingston UV400 – 180€

250GB Samsung Evo 850 – 230€

500GB Samsung Evo 850 – 300€

1TB Samsung Evo 850 – 500€

Genoemde prijzen zijn inclusief arbeiden en onderdelen, BTW en schone Windows installatie. Wij kunnen ook uw gegevens van oude harde schijf naar niuwe SSD kopiëren. Deze service kost 30€. Let wel op dat bij het clonen van uw oude HDD de nieuwe SSD minimaal dezelfde capaciteit als uw oude HDD moet hebben. Voor optimale prestaties van uw OS raden wij aan minimaal 4 GB RAM (werkgeheugen) in uw iMac te hebben. Wij kunnen dit ook voor u installeren. Als u professionele software voor grafische, 3d, film of geluid bewerking gebruikt zult u veel voordelen halen uit een hogere capaciteit werkgeheugen.

16GB RAM – 250€

32GB RAM – 400€

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.