free hit counter

Refurbished iphone Amsterdam

Wil je een Refurbished iPhone kopen? Dan kom naar MaxFix aan de Sarphatistraat 498, Amsterdam of bestel in onze webshop en wij sturen het naar je op.

Waarom Refurbished iphone kopen?

Het antwoord is simpel: u kunt veel geld besparen en toch een zeer moderne iphone aanschaffen die jaren meegaat. Het is hetzelfde als het kopen van een nieuwe auto. Sommige mensen willen alleen nieuw, maar sommige mensen willen een goed model hebben dat werkt zonder veel geld uit te geven.

MaxFix zet top kwaliteit voor refurbished iPhones in de markt.

Er zijn veel winkels online die refurbished iPhones van slecht kwaliteit verkopen die ze uit China krijgen. MaxFix koopt telefoons van bedrijven en klanten in Nederland. We testen elke telefoon zorgvuldig op al zijn functionaliteit: zoals batterij, touchscreen, opladen, bellen, geluid, camera, enz. Als iets niet goed werkt, vervangen we het met originele onderdelen. Ons doel is om de telefoon weer 100% te laten werken. We vervangen alle batterijen die lager zijn dan 85% van de design-capaciteit om ervoor te zorgen dat deze net zo lang meegaat als een nieuwe.  Consumentenbond heeft een goed artikel over Refurbished iPhones waar je kunt lezen over slechte praktijken die sommige refurbishing bedrijven hebben.

Staat van opgeknapte iPhones

Soms krijgen we gloednieuwe telefoons in seal. Soms worden ze lichtjes gebruikt met hele kleine deukjes en krasjes en soms kunnen ze zichtbare krasjes en deukjes hebben. Daarom hebben we verschillende categorieën voor de staat van de refurbished iPhones. Uiteraard heeft het invloed op de prijs.

Winkel Garantie

In tegenstelling tot online plaatsen bieden we in de winkel 3 maanden garantie op al onze verkochte refurbished iPhones. Mocht er iets niet werken dan kunnen wij dit onder garantie snel voor je repareren. U hoeft uw telefoon wekenlang niet te verliezen, zoals op andere plaatsen die gerenoveerde iPhones verkopen.

Accessoires

Al onze refurbished iPhones worden geleverd met een oplader en een kabel. Als de telefoon gloednieuw is, heeft deze ook een hoofdtelefoon.

Bekijk onze andere refurbished producten:

Refurbished MacBooks

Refurbished iMacs

Refurbished Windows LaptopsFoto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2