free hit counter

Refurbished iPhones

Refurbished iPhone

De Smartphone is het meest populaire gadget op aarde. Uit de cijfers blijkt dat de jaarlijkse verkoop van smartphones de afgelopen jaren meer dan 1 miljard heeft bereikt. Vandaag de dag voelt het alsof er al een nieuwere uitvoering uitkomt vlak nadat je de nieuwste hebt gekocht. Maar heb je al die kleine verbeteringen wel nodig? Natuurlijk, eens in de zoveel jaar komt er een smartphone uit die revolutionair is zoals bijvoorbeeld de iPhone X. Maar tussen de iPhone 6 en X zitten nog de 6s, 7 en 8 modellen. En er zit maar een klein verschil in deze modellen. Dus voor degene die geen zin heeft om duizend euro neer te leggen voor de nieuwe iPhone X bieden wij refurbished iPhones voor een goede prijs.

Wat is refurbished?

Refurbished houdt in dat gebruikte modellen zorgvuldig worden onderzocht op schade en functionaliteit. Onderdelen die te oud zijn (zoals bijvoorbeeld de batterij) of niet meer goed werken worden vervangen. Op deze manier is de iPhone klaar om weer gebruikt te worden afhankelijk van hoe voorzichtig zijn nieuwe eigenaar is met zijn nieuwe elektronische vriend.

Maxfix is beter dan de standaard verkoper van refurbished iPhones

Omdat Maxfix een reparatiewinkel in Amsterdam Centraal-Oost is hebben we veel ervaring en kennis op het gebied van de problemen met mobiele telefoons. Wij zijn in staat om elk probleem met de smartphone op te lossen en zo de smartphone te herstellen naar zijn oude glorie. In principe zorgen wij dat de hardware zo goed als nieuw is. Een aantal van onze refurbished iPhones hebben lichte cosmetische schade, zoals kleine krasjes op het scherm of kleine deuken in het frame. Als de externe schade te veel is, vervangen wij meestal het hele onderdeel of kiezen wij ervoor om de er niet aan te beginnen. Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een iPhone kijk dan eens naar onze vernieuwde iPhone-selectie en kijk of u er een vind die bij u past. Misschien dat u ook geïnteresseerd bent in onze andere gerenoveerde producten zoals: refurbished iPads, refurbished macbooks and iMacs. Voor meer informatie kunt u ons bellen: 0202210481, mailen: info@maxfix.nl of bezoeken in onze shop: Sarphatistraat 498, Amsterdam

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2