free hit counter

Refurbished MacBook

MacBooks zijn de meest populaire laptops van Nederland. Iedereen wil er één hebben, maar niet iedereen kan zich echter een geheel nieuwe veroorloven. De nieuwe 15-inch MacBook Pro begint vanaf €2800 en dit is nog zonder de beste specificaties, de prijs kan nog oplopen tot meer dan €3500. De waarheid is dat afgezien van het dunnere uiterlijk de nieuwere modellen vanbinnen niet veel betere hardware bieden dan hun oudere tegenhangers. U kunt bijvoorbeeld een goed uitgeruste MacBook Pro15 inch van 2011 met een i7 processor, 16GB RAM en SSD voor tussen de 700-900 euro kopen die beter presteert dan sommige nieuwere MacBook Pro-modellen. Dit is een aanzienlijk prijsverschil met een vergelijkbaar resultaat. Een refurbished MacBook bestelt u bij Maxfix.

Het verschil tussen refurbished en gebruikte macbooks

Refurbished betekent dat gebruikte MacBooks visueel en intern zijn geïnspecteerd door een professionele technicus op schade en functionaliteit. Als er wat wordt aangetroffen, zal de technicus oude of kapotte componenten vervangen om zo de volledige functionaliteit van de MacBook te herstellen. De meeste van onze refurbished MacBooks zijn ook geüpdatet met SSD’s (Solid State Drive) voor maximale prestaties.

SSD (Solid State Drive)

Er zijn drie essentiële interne componenten die de snelheid van de MacBook beïnvloeden: de processor, het intern RAM-geheugen en het opslaggeheugen. Het is vaak zo dat oudere MacBooks uit 2009-2012 goede processoren hadden, zoals i5 of i7 en voldoende (bijvoorbeeld 4 of 8GB) intern RAM-geheugen, maar last hebben van oude “spinner” type harde schijven. Vanwege de trage schijf werken de andere twee componenten niet op volle snelheid. Als die oude harde schijf echter is geüpgraded met een SSD, neemt de algehele prestatie toe en wordt deze over het algemeen 3-4 keer sneller. SSD is de allerbeste upgrade voor MacBooks die voor de generatie van 2012 uitkwamen. Alle modellen van 2012 begonnen met vooraf geinstaleerde SSD. Een gerenoveerde MacBook, zelfs vanaf 2008, is nog steeds een zeer goede machine voor de huidige standaard computertaken.

Waarom een refurbished MacBook kopen bij Maxfix?

Maxfix is een repareerwinkel in Amsterdam Centraal-Oost voor smartphones, tablets en computers. Wij hebben ervaren technici in dienst en bieden onze klanten hoogwaardige reparatie kwaliteit. Wij weten alles over MacBooks en wanneer wij ervoor kiezen om deze op te knappen, betekent dit dat de klanten een goede prijs-kwaliteitverhouding macbook koopt die het vele jaren uit zal houden als u er goed voor zorgt.

Wij bieden ook andere gerenoveerde producten waar u misschien in geïnteresseerd bent: refurbished iPhones, refurbished iPads en iMacs.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)