free hit counter

Refurbished

Tweedehands Laptops, Smartphones en Tablets | T: 0202210481

Op zoek naar een tweedehands Macbook Amsterdam? Of wilt u wellicht een refurbished smartphone? Wij kopen gebroken of gebruikte smartphones, tablets en computers, repareren ze en verkopen ze als 'Refurbished'. 'Refurbished' betekent dat het apparaat tweedehands, maar wel zo goed als nieuw is, 100% functionerend, soms alleen met kleine cosmetische slijtage. Elk opgeknapt apparaat heeft een productbeschrijving, waarin de geschiedenis en reparaties zijn vermeld. Ook kunt u het uiterlijk op basis van foto's beoordelen. Wij bieden 3 maanden garantie op alle opgeknapte apparaten. Klik hieronder op een categorie om onze aanbiedingen te bekijken.

Voor meer informatie kunt u ons bellen: 0202210481, mailen: info@maxfix.nl of bezoeken in onze shop: Sarphatistraat 498, Amsterdam

Tweedehands MacBook Amsterdam

We hebben een breed assortiment aan refurbished Apple producten, denk aan de MacBook, MacBook Air & Pro, iMac, Thunderbolt displays en meer. Een tweedehands MacBook wordt zo met regelmaat toegevoegd. Over het algemeen vervangen we kapotte of oude onderdelen om de MacBooks weer 100% werkend te maken. Daarbij geven we oudere modellen een SSD-upgrade zodat de MacBook weer een maximale werking heeft. Hiervoor hanteren wij aantrekkelijke prijzen, meestal beginnend vanaf €300,- tot €1000,- voor de laatste modellen. Neemt u gerust een kijkje in ons huidige assortiment van tweedehands MacBooks in Amsterdam. Mocht u niet het gewenste product hebben gevonden, neem dan telefonisch contact met ons op voor een product reservering. Op het moment dat we een gelijksoortige MacBook ontvangen krijgt u daar als eerste melding van.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3