free hit counter

Achterkant voor Huawei P10 LITE gold

Meer afbeeldingen

Achterkant voor Huawei P10 LITE gold
€ 24,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

Als jouw Huawei P10 scherm Zwart kapot is en je wilt het zelf maken, kunnen wij je de vervangende onderdelen en het juiste gereedschap daarvoor bieden.


Zoals bij elke smartphone is het Huawei P10 scherm kwetsbaar en gevoelig voor schade. Bij een gebarsten of gebroken scherm heb je twee opties: je repareert het zelf, of je laat het scherm vervangen door één van onze monteurs. Het eerste is het goedkoopst, maar gaat gepaard met het risico dat je iets in je mobiel kapot maakt. Als je deze klus voor het eerst zelf uitvoert, raden we aan het demonteren en monteren eerst uit te proberen op uw oude smartphone.


De benodigde onderdelen zijn: een LCD-scherm, een digitizer en frame. Daarnaast heb je voor deze DIY-klus speciaal gereedschap nodig.
24.9
OF
Beschrijving

Details

Als jouw Huawei P10 scherm Zwart kapot is en je wilt het zelf maken, kunnen wij je de vervangende onderdelen en het juiste gereedschap daarvoor bieden. Zoals bij elke smartphone is het Huawei P10 scherm kwetsbaar en gevoelig voor schade. Bij een gebarsten of gebroken scherm heb je twee opties: je repareert het zelf, of je laat het scherm vervangen door één van onze monteurs. Het eerste is het goedkoopst, maar gaat gepaard met het risico dat je iets in je mobiel kapot maakt. Als je deze klus voor het eerst zelf uitvoert, raden we aan het demonteren en monteren eerst uit te proberen op uw oude smartphone. De benodigde onderdelen zijn: een LCD-scherm, een digitizer en frame. Daarnaast heb je voor deze DIY-klus speciaal gereedschap nodig.
Extra informatie

Extra informatie

Out of stock text Nee
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.