free hit counter

iPhone Batterij

iPhone batterij kopen amsterdam

Raakt de batterij van uw iPhone te snel leeg? Gaat de batterij niet meer zo lang mee als u gewend bent? Schakelt de telefoon zichzelf uit terwijl er nog 20% op de teller staat? Dan is het tijd om de batterij van uw iPhone te vervangen.

U kunt gloednieuwe, hoge kwaliteit accu's voor uw iPhone kopen in onze online winkel.

Voordat besluit gelijk een nieuwe accu te kopen raden wij u aan uw batterij te testen met gespecialiseerde software: Coconut Battery.

Als de software aangeeft dat de huidige capacteit van de accu minder dan 80% is van de fabriekscapaciteit raden wij aan dat u een nieuwe batterij in uw iPhone zet.

Als de capaciteit van de accu meer dan 80% van de normale capaciteit is, is uw batterij nog in goede staat, en zult u andere onderdelen van uw telefoon moeten optimaliseren om uw batterij langer mee te laten gaan.

Een aantal stappen die wij aanraden zijn het verlagen van de helderheid van uw scherm, Wifi en/of bluetooth uitzetten als u het niet gebruikt, en het gebruik van de batterijbesparingsstand van uw iPhone. Een van de belangrijkste processen die uw batterij opmaken is het constante synchroniseren van applicaties zoals facebook, whatsapp, snapchat en dergelijke. De batterijbesparingsstand beperkt de toegang van deze applicaties en bespaart u op die manier veel batterijgebruik.

Als u een nieuwe accu in uw telefoon heeft geplaatst is het belangrijk om de accu eerst te calibreren. Dit doet u door bij de eerste keer aanzetten van de telefoon met de nieuwe accu de telefoon niet aan te sluiten op de lader tot er minder dan 10% batterijlading over is. Vervolgens sluit u de telefoon aan op de oplader tot deze 100% opgeladen is.

Wij bieden in onze winkel ook een vervangingsservice van accu's voor alle gangbare telefoonmerken.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)