free hit counter

iPhone Tempered Glass

iPhone Tempered Glass kopen

Tempered glass (gehard glas) helpt om uw iPhone scherm te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Het verhoogt de schokbestendigheid van uw telefoon, en maakt het originele scherm beter bestand tegen schade.

Het helpt bijvoorbeeld te voorkomen dat uw scherm breekt als u de telefoon per ongeluk laat vallen. Iphone tempered glass is 0.3 mm dik, en is compleet transparant. Het ziet er elegant uit op uw scherm, en beïnvloed niet hoe uw telefoon er uit ziet. Het heeft ook geen invloed op de aanrakingsgevoeligheid van uw telefoon scherm.

Het iPhone tempered glass is 9 keer sterker dan normaal glas. Het heeft een anti-vlek coating die er voor zorgt dat uw scherm minder vies word, en makkelijker schoon te maken is.

Het is erg eenvoudig uw tempered glass te installeren op uw iPhone scherm. De verpakking bevat alles wat u nodig heeft om het zelf te doen: het pantser glas, natte en droge doekjes om uw scherm mee te reinigen, en stickers om stof te verwijderen. U maakt uw scherm schoon met het natte en het droge doekje die zijn meegeleverd, en daarna plaatst u het glas op uw scherm.

Iphone tempered glass is niet onbreekbaar. Het is negen keer sterker dan een normaal glas, maar het is maar 0,3 mm dik. Bij een harde impact kan het glas nog steeds breken, maar het zal uw scherm in veel situaties waarin het normaal stuk zou gaan beschermen!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)